dinsdag 27 december 2011

forever friends

Nu de kerstdagen voorbij zijn , had ik ook wel zin om weer een ander kaartje te maken, dus vandaar deze forever friends. Het is van een knipvellen poster, die bij de hobbydols hoort.
Het papier is van Marianne design, pons van Martha stewart en de label is een Go kreate mal.







maandag 26 december 2011

kerstkadootjes

Deze kerstkadootjes had ik gemaakt voor 1e kerstdag voor de dames in het gezelschap. Ik had 4 waxinelichtjes beplakt met lint en een luciferdoosje beplakt met papier en een bloem, dat alles in een kaartzakje gedaan en dan nog een kaartje eraan. Het andere was een doosje uit de boordevol van de kerst, gemaakt van Tilda papier en beplakt met labels en gevuld met celebrations.













maandag 12 december 2011

vogeltaart

Ik had van die vetbollen gekocht voor in de tuin, maar ik wilde zelf ook iets maken, dus even op internet gezocht en daar zag ik vogeltaarten. Je neemt een tulbandvorm en cupcake vormpjes, vogelzaad en frituurvet. Even smelten in een pannetje, dan in de vorm gieten en vogelzaad toevoegen.


vrijdag 9 december 2011

cardkit

Het was mijn beurt voor de cardkit van okt/nov. en dit heb ik er van gemaakt. Het papier is van Maja design verder heb ik stempels van Eline gebruikt en Marianne creatables en craftable.